Мармот написа:
Прост пример - коефициента за Спартак да победи Славия беше 8 в Efbet. Да, супер е. А знаете ли, че максималния залог беше 100лв ? Подобни са и лимитите на всички останали сайтове за такива мачове, където букмейкърите нямат скаути и където няма достатъчно информация за мача.
Малка поправка, не максималния залог е 100 лева, а максималната печалба. Демек на 8.00 коефициент, максималният залог е 14.30 лева
SPFC1919 написа:
Провери лимитите в WILLIAM HILL (НАЙ-СТАРИЯ БУКМЕЙКЪР В СВЕТА) и тогава пиши подобни неща, още повече, че мача са го дали и на LIVE.
Първо - William Hill не е най-старият букмейкър (основан е 1934г), а Ladbrokes (oснован 1886)!
Второ - Уилям Хил не приема клиенти от България (в интернет сайта си). Единствения начин да заложиш при тях, ако си българин, е да отидеш в Англия и да пускаш фишове в пунктовете им. Не съм залагал в Уилям Хил и не съм проверявал лимитите им за българските мачове по пунктовете, но имам приятел който 5 години пускаше фишове в Ладбоукс, та директно от него знам, че лимитите им са малки. При натрупване на по-голямо количество залози, на по-криминални мачове (тук влизат българските срещи) , приемането на залози се преустановява и лайва им на дадения мач става неактивен за залози. Ако имаш друга ясна и точна инфомация, с която да ме обориш - кажи я, ще призная, че не съм бил прав (случва се и да не съм прав

)