Нямам нищо против Рамбо да е на стадиона и да си прави простотиите в сектора за да забавлява публиката (на полувремето примерно).
Имам против да представя отбора ,града и феновете по медиите или където и да било!Вчера къдравката много ме издразни с изказването си.Беше нещо от типа на „Това е капитана (лидера?) на агитката на Спартак Плевен“.Да не говорим за малоумният и колега (коментатора) и тия от Господари на ефира ,които за шибания си рейтинг ще се гаврят със Спартак по всякакъв начин.Може да е фен и да милее за отбора (по-надолу ще постна снимка отпреди години има я в архива) ,но аз в агитката не съм го виждал.Камоли пък да е лидер или представител на феновете.Хора от всички крайща на България ще асоциацират Плевен ,Спартак ,агитката ,а и цялата публика с Рамбо.Давам пример Локо Пловдив - нелегалното такси ,въпреки че там нещата не са толкова зле колкото при нас..
ПП:Кой го определи за талисман ?Май сам се изтъкна за такъв..Нещо не се връзва 95 г.
бяло-сини пък талисмана
черен като катран.Истинският талисман според мен трябва да е гладиатор (Спартак),генерал Скобелев(на него е кръстен първия отбор в Плевен от 1919 г.),бял орел(защото истинският Спартак е пряк наследник на Белите орли),сега го асоциацирам с феникс.На пръв поглед няма нищо общо ,но като се замисли човек не за пръв път се възраждаме от пепелта ,от дъното , от нищото..Символика виждам и в това ,че митичната птица феникс е сравнявана с орела.И на края една поговорка която също може да се използва във връзка със първия клуб Скобелев:
Цитат:
Военните му умения създават войнишката поговорка „Където е Скобелев, там е победата“.
mirko написа:
Отдавна съм си казал мнението за тоя,но къде мога да видя вчерашните му изяви
ВИДЕО:
натисни тук