Болшевик написа:
Това с начина на представяне на информацията е чудесно и заслужава само адмирации за труда, желанието и времето което ще отделиш, но все си мисля, че основният проблем ще дойде от това дали ще имаш възможност да го правиш както преди по времето на Дидо и Жоро? Кой, какво, защо, как, кога и т.н. относно случващото се в и около отбора, стадиона, базата.....
От Свилен и Тони Вашков мисля, че няма да получаваш напълно обективна информация.

В интерес на истината никога не съм получавал информация от Дидо Митов и Жоро Милев. По тяхно време бяхме във "В" група и дори местните медии не обръщаха достатъчно внимание на отбора. Затова беше достатъчно в сайта да се отразяват новините за мачовете и за трансферите.
В "Б" група разчитах на пресаташето по това време Тони Вашков, който ми даваше официална информация от клуба.
Честно казано, не ми се иска в сайта да публикувам каквито и да е новини "от съблекалнята", каквито феновете коментират помежду си ежедневно. Те не са за пред медиите. Нормално е да се разбере, че даден футболист ще премина в Спартак например, но след като ръководството не го обявява, значи си има причина.
В сайта ми се иска да наблегна на новини, свързани с поясняване на ситуации, за които никой не иска да внесе светлина. Например, когато никой не каза, че след втория фалит нямаме право на промоция в "Б" група 1 година. Или пък както в края на този сезон никой не разясни, че по наредба Спартак не изпада.
И преди от време на време съм публикувал някакви интересни исторически факти - като например това, че Спартак е първият български участник в Интертото.
Ще пускам и анализи преди мачовете или пък ще представям противника, ако е непознат.
Общо взето в сайта могат да попадат много интересни новини, които не са ежедневните по масовите медии - резултати, контузени, наказани и т.н.