stivan_fan написа:
werder1899 написа:
Общината поема реално управлението на клуба-бие се силен шут на динов и диновци......слагат се хора, които разбират и най-важното имат желание да развиват клуба. След това общинският съвет гласува като за трета лига пари около 200 хиляди-режат се разни халтурки за крадене, които общината спонсорира. Нещата отдавна са измислени от много време стига да има желание да се направи...
Подкрепям изцяло, със сърце и душа, но кажи на практика как да стане всичко това?
Динов е поставено лице и на него му е мъка да се занимава с това досадно задължение Спартак и това личи от всичките му действия и бездействия. Писал съм хиляди неща като почнеш от най-елементарните и се стигне до огромни пропуски на всички нива около клуба-не ми се пише пак. Като цяло нищо в тва дружество не е като хората-всичко е аматьорщина до последния човек.
Всичко може да стане много, много бързо, ако има нужното желание в кмета и общинския съвет по въпроса и тях наистина ги интересува какво се случва с това общинско дружество. Истината е, че тях им е последна грижа футбола и клуба и това ще е така докато тоя кмет е на власт. Това е горчивата реалност и мен и всички истински спартаклии ни боли от състоянието на любимият ни клуб. След две години ще празнуваме 100 години с мачове с Книжа и Луковит.....ако изобщо има отбор.....
Как на практика да стане......е нали го написах.....слага се от общинския съвет опитно и ръководство с желание да развива клуба.....не искам да давам примери за футболни хора от Плевен.....след това се гласува годишна субсидия за дружеството от около 200 хиляди и се започва работата от тези хора.....динов и диновци с по двата телефона и племениците, които не стават за футбол са някъде далече от Плевен.....как по-конкретно да го напиша....отсега ти казвам, че нищо такова няма да стане......дори и да отстраним по някакво чудо Севлиево в Севлиево в мача с Берое ще има срамен резултат, а след това няма да бъдем на първо място в края на сезона.....моя прогноза....