www.spartak-pleven.bg
http://spartak-pleven.bg/forums/

ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !
http://spartak-pleven.bg/forums/viewtopic.php?f=20&t=827
Страница 1 от 2

Автор:  STORGO FIRM [ 16 Окт 2015, 10:53 ]
Заглавие:  ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

Говорих с Васко и разбрах от първо лице истината, тъй като през последните дни се появиха какви ли не слухове.

Капитана ни,нашият съгражданин и юноша на клуба,който всеки път си оставя сърцето на терена е освободен под предтекст, че развалил колектива.Изгонили са го като куче.Не иска да играе при Бойко,има истина и би я казал само на място на което ще го чуят и ще се вземе решение.Каза, че би си тръгнал само ако има възможност да играе в А група.Лятото е отказал 3 пъти по-висока заплата за да остане.За разлика от другите знае какво е Спартак и в съблекалнята от 10 години,но за пръв път му се случва такова нещо.Проблема е, че не е подписал договор с общината и може да си тръгне без пари и вече им е неудобен, въпреки че никога не е казал че ще го направи.Има интерес от отбори, но това за Славия е лъжа,няма да ходи при тях.Ние от фракцията STORGO FIRM сме зад него и го подкрепяме.На следващия домакински мач, ще дойде при нас в сектора !

Автор:  mariqn40 [ 16 Окт 2015, 11:21 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

Време е да има уволнения в ръководството и според мен вече Бойко трябва да си тръгне Васко цял Плевен е зад теб ти си нашия капитан и водеща фигура в отбора

Автор:  getsov [ 16 Окт 2015, 13:10 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

Има неща, които остават в съблекалнята и са по-сложни за разбиране от нас, феновете, и затова няма как да заемаме крайни позиции. Кой треньор ще си изгони един от най-добрите играчи и капитан на отбора за нищо?! Със сигурност е имало причина да се стигне до конфликт. Друг е въпросът дали решението му трябва да е толкова крайно. Оттук нататък си има и клубно ръководство, което, както би трябвало да си спомняте добре, взе решение за Стефан Христов да бъде върнат след като и той се извини.

Аз лично уважавам много Васил Шопов, един от любимите ми играчи на Спартак е още откакто е дошъл за пръв път в мъжкия отбор. Винаги е предпочитал Спартак, играл е със сърце, но това не означава, че е безгрешен. Но независимо дали е виновен или не, ако иска да играе в Спартак, ще намери сили да се извини или да прости.

Автор:  Болшевик [ 16 Окт 2015, 13:57 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

За какво всъщност трябва да се извини или да прости? Нищо конкретно не се разбира от написаното до тук кой крив, кой прав? Едно само е ясно. През последните година-две се изгониха без основателна причина доста местни момчета за сметка на трето и четвърто разрядни юноши на Разград, Берое, Ловеч.....
Единственото изключение е може би само Антони Иванов.

Автор:  getsov [ 16 Окт 2015, 14:09 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

Болшевик написа:
За какво всъщност трябва да се извини или да прости? Нищо конкретно не се разбира от написаното до тук кой крив, кой прав? ...


Именно това имах предвид - в съблекалнята много добре си знаят за какво става дума. Ако Шопов се чувства виновен за нещо, но иска да играе в Спартак, ще се извини и ще го върнат в отбора, както стана със Стефан Христов. Ако пък не се чувства виновен, ще прости на треньора, че го е изгонил и пак ще намери начин да се върне. Защото съм сигурен, че не е отстранен, защото е нежелан в Спартак, а като наказание.

Автор:  Bastian [ 16 Окт 2015, 16:58 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

Наистина новината не е приятна, но не му вярвайте безрезервно.Спомнете си какво направи при предния ни престой в Б група, какво наговори тогава пред Канал 3 и кой му е приятел.

Автор:  STORGO FIRM [ 16 Окт 2015, 18:11 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

Нали отбора трябва да се гради около млади местни момчета ? Такива изградени футболисти са Кристиян, Васко, Стефчо и по-опитния Тишката. Ако те не играят, какъв ще е тоя отбор ?
Целия проблем доколкото разбрах е, че не е подписал договора с общината и вече им е неудобен защото няма да вземат пари от него ако евентуално си тръгне,което той не е казал че ще направи и затова гледат да го разкарат.Това с дисциплината е предтекст.Каква беше тая наща златна дисциплина ? Помните случая с Наско,Стефчо сега и Васко ? Брей толкова отстранявания на основни играчи заради дисциплината няма по света..До сега винаги съм бил положително настроен към ръководството, но последните неща преминаха границата на нормалното.Като тръгнем от треньорската контузия на Карабакъров преди 2 години, минем през освобождаването на Йоан,а след това и неразбирателството с Альошата,да не пропускаме и скарването с Наско пак заради прословутата дисциплина.Минем и през освобождаването на Венци, отношението към Любчо и налагането на безобразно слабите Пламен Илиев и Марин Орлинов какво става ? До сега винаги търсех вината в играчите и заставах на страната на ръководството,но...Тия дни научих и ,че Орлинов наистина е натресен и излиза по-скъп дори от Станката с повишена заплата.Като говорим за дисциплина, защо тогава се държи Пламен Илиев ? На терена не си дава зор или просто толкова си може, а и най-вече приказва по медийте че е левскар, бил в Спартак временно - това не е ли разваляне на обстановката в съблекалнята ?
Както и да е, не е само това, но се отклонихме от темата.Ние смятаме, че освобождаването на Васко за това е смехотворно и заставаме зад него.Споделих тук това което научих, защото се казаха какви ли не неща, всеки си има мнение - вие може пък да оплюете капитана и да застанете зад ръководството.

Автор:  getsov [ 16 Окт 2015, 19:19 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

И каква е логиката да го изгонят сега, само защото няма договор? Има доста мачове до паузата. Имало е сигурно друг конфликт, за който не знаем. Христов беше временно отстранен, защото е репликирал треньора. И аз искам Шопов да остане, но това зависи и от него.

Автор:  Ultra Spartak [ 16 Окт 2015, 19:43 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

Нека замесените в конфликта да кажат какво се е случило.Стига вече с това напрежение!Ясно е че Бойко не е идеален,но и футболистите не са цвете.Защо играха симулативно срещу Локо Горна?В момента Шопов е важна фигура и има качества,но нека си припомним изявите му по времето на Динов.

Автор:  stivan_fan [ 16 Окт 2015, 20:01 ]
Заглавие:  Re: ПОДКРЕПА ЗА ВАСИЛ ШОПОВ !

stivan_fan написа:
ОСТАВКА НА "СЕЛЕКЦИОНЕРА" БОЙКО ЦВЕТКОВ :!: Избора на вратар в този мач беше потресаващ.
Това го написах още на 24 август, когато започна поредицата от 6 мача без победа и всички ми скочиха. Още на стадиона в Ловеч ви казах, че отбора е застрашен от изпадане и всички избухнаха в бурен смях. А познайте сега дали държа на написаното в цитата. Отговарям с НЕ, защото ключа от бараката се крие тук:
Ultra Spartak написа:
...Ясно е че Бойко не е идеален,но и футболистите не са цвете.Защо играха симулативно срещу Локо Горна?...

Спартак го е имало много преди Бойко Цветков и Васил Шопов, така че ще го има и без тях, докато има фенове.

Страница 1 от 2 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/