www.spartak-pleven.bg
http://spartak-pleven.bg/forums/

БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........
http://spartak-pleven.bg/forums/viewtopic.php?f=20&t=387
Страница 1 от 2

Автор:  Ultra Spartak [ 18 Апр 2013, 16:34 ]
Заглавие:  БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

ДНЕШНАТА ТРЕНИРОВКА НА СПАРТАК 1919 НЕ СЕ ПРОВЕДЕ...фУТБОЛИСТИТЕ БЯХА СЪБРАНИ В 15-00Ч ЗА ДА ПОЛУЧАТ ЗАПЛАТИТЕ СИ,НО СПОРЕД ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ОБЕЩАНИТЕ ПАРИ,А ДОСТА ПО МАЛКО.ЗАПЛАТИ ЗА АДМИНИСТРАЦИЯТА И ТРЕНЬОРИТЕ НЕ Е ИМАЛО :!: ИМАЛО Е ЗАКАНИ В НЕДЕЛЯ ДА НЯМА МАЧ :!: ПРИЗОВАВАМ РЪКОВОДСТВОТО ДА ИЗЛЕЗНЕ С НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ОТБОРА :!: АНГЕЛ БОНЧЕВ Е БИЛ БЕСЕН И СИ Е ТРЪГНАЛ С ПСУВНИ ОТ СТАДИОНА!АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА ПИШЕ

Автор:  sparki [ 18 Апр 2013, 17:32 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ,КАК СЕ ВЗИМА ЗАПЛАТА ПОД ФОРМАТА НА БОНУСИ ???? ТАКА Е КАЗАНО НА ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ СОБСТВЕНИКА ДЖУДЖЕТО ХАЯСКО (Д.ДИМИТРОВ) !!! АЗ ТЪЛКУВАМ ДУМАТА "БОНУС" КАТО НЕЩО КОЕТО Е КЪМ ИЛИ НАД ДОГОВОРЕНОТО ЗАПЛАЩАНЕ,А НЕ УСУКВАНИЯ ОТ ЧОВЕК,АДВОКАТ,КОЙТО БИ ТРЯБВАЛО ДА Е НАЯСНО С РАЗЛИКАТА !!!! БАЛОНА СЕ СПУКА !!! ЕДВА СА ДАЛИ ПО НЯКОЙ ЛЕВ НА ФУТБОЛИСТИТЕ,ЗА ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ - НИЩО !!! АНГЕЛ БОНЧЕВ НАИСТИНА Е ТЕГЛИЛ ЕДНА МАЙНА НА ДЖУДЖЕТО С ПРОДЪЛЖЕНИЕТО: "КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ КЪПИТЕ,НЕ СЕ СЪБЛИЧАЙТЕ !!!" ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ ИНТЕРВЮТО НА ЕДИН ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ В "7 ДНИ СПОРТ",КОЙТО КАЗВА ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС !!!!

Автор:  Bastian [ 18 Апр 2013, 18:16 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

Господин Тодоров, излезте и ни кажете какво по дяволите се случва, но не използвайте лъжите с които сте замазали очите на Спортал.бг

Автор:  Enter [ 18 Апр 2013, 18:17 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

Хм,много чувствителни нашите футболисти?! :?
Все едно живеят в соц-а... Не взели заплати на деня и веднага бойкот.Отделен е въпросът дали ги заслужават. :roll:
Доколкото знам при идването на новото ръководство всички са били уведомени,че заплатите им се намаляват, а се вдигат премиите. Може би този вариант не им харесва,защото за премията трябва да се изпотиш повече,а заплатката си върви така или иначе.

Автор:  noname [ 18 Апр 2013, 18:25 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

Бойкотите винаги ги правят едни и същи футболисти. Имена няма да цитирам.

Автор:  werder1899 [ 18 Апр 2013, 18:45 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

На лято да ги махат тия ербапите и да се вземат футболисти ако ще и от Конго и ЮАР само с плевенски примадони е явно,че нищо няма да стане :evil:

Автор:  SPFC1919 [ 18 Апр 2013, 18:57 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

ОТМЕНЯЙТЕ ЕКСКУРЗИЯТА ЗА СЕВЛИЕВО, ДА ЗАКРИВАТ НАЙ - НАКРАЯ ТОВА ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ОТБОР И ДА ОТИВА ВСИЧКО ПУТКА МУ МАЙНА !

Автор:  Kiril Todorov [ 18 Апр 2013, 19:13 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

Днес, както беше предварително обявено, се раздадоха заплатите на футболистите, заплатите на цялата администрация и треньорското ръководство ще се раздадат утре. Миналата седмица се изплатиха премиите за победата над Септември Симитли - 300 лв., а на планирания лагер за отбора преди гостуването в Севлиево сме планирали да раздадем и предварително обявените премии за равенството 2:2 в Шумен - 200 лв., независимо, че за нас то е равносилно на загуба. Премията за победа в неделя е в размер на 400 лв. Това е истината, и всеки, който иска може да види финансовите документи за това. Всички са получили 100 % от записаните в трудовите им договори суми. Надяваме се на здрав разум от страна на футболистите и нека вложат цялата си енергия на терена.

Автор:  stivan_fan [ 18 Апр 2013, 19:35 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

Доколкото разбирам от написаното от Кирил Тодоров премията за победа в Плевен е 300, а при гостуване 400 лева. При нормални две домакински победи и поне една като гост в рамките на един месец само премиите на нашите "звезди" са 1000 лева. Отделно имат някаква твърда заплата, която предполагам не е минималната. Тези примадони дето бойкотират наясно ли са, че с една победа на чужд терен изкарват месечното трудово възнаграждение на един български учител :!: Който не му изнася да се маха. Футболисти на тяхното ниво - колкото щеш. Спартак/Варна/ цяла пролет играят без пари и имат една точка по-малко от нас :!:

Автор:  Enter [ 18 Апр 2013, 19:44 ]
Заглавие:  Re: БАЛОНЪТ СЕ СПУКА........

Може би доста от футболистите НЕ искат Спартак да влиза в А група,тъй като им е ясно че при това положение те изхвърчат, понеже не са за нивото на горния ешалон. Живуркането в Б група ги устройва. Ако очакват съчувствие от мен няма да го получат, особено след изказванията на някои от тях по телевизиите след януарските събития в клуба.
Другото което ми идва в главата е да не би "външното" влияние от преди 2-3 месеца да е още в сила?

Страница 1 от 2 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/