beretta написа:
Да ти кажа, аз съм ходил на мачове на Спартак още от ученик...Ако ти кажа година ще те излъжа. Например помня че имаше една година БФС не даваха точки при 0-0. Бях избягал от последните часове и бегом от Анастасията до стадиона. Играехме с Локо Сф, до 80 мин. 0-0 и след това бам, бам 1-1.
Искам да ти кажа, че много трудно може да ме излъжат и след като гледах фарса с Черноморец спрях да ходя, защото и аз като тебе не обичам да ме лъжат 11 шматки с 1-2 мутри и поставен треньор.
Сезона в който не се даваха точки за 0:0 беше 1986/87г. Тогава всички отбори правеха тази гимнастика, ако мача им вървеше 0:0 до 80-та минута, първо повеждаха гостите след което домакините изравняваха. Точно благодарение на това правило тогава останахме в А група, защото два кръга преди края на първенството Академик(Свищов) и Димитровград, които бяха застрашени от изпадане заедно с нас и Берое, не се разбраха и направиха самоубийствено 0:0. Четирите отбора завършиха с по 21 точки като ние и Берое се спасихме.
Едва ли някой от пишещите тук иска да гледа циркове и да бъде лъган, така че ехидните ти коментари са излишни. А бойкота футболистите си го заслужават с неуважението,което проявиха след края на мача в Етрополе. Естествено че за всичко останало изброено от Ultra Spartak, нямат вина.