Ultra Spartak написа:
getsov написа:
Момчета, в крайна сметка подкрепяте или не футболистите на Спартак?! Когато започна чистката през зимата, имаше много нейни противници, а сега изглежда, че същите тези играчи са нежелани! Поне аз не го разбирам това!
Не става въпрос за футболистите

В първото си мнение съм написъл лично аз от какво съм недоволен

Ти доволен ли си, че повечето мачове на любимия ти отбор бяха манипулирани?Доволен ли си как се работи в клуба(аз не съм),С какъв стимул да подкрепяме на стадиона и да си харчим парите да пътувме по гостуванията
Естествено, че не съм доволен. Няма кой да е доволен, че не се знае кой е собственик на клуба, че на практика шефове няма, че отборът не проведе подготовка, че не привлече футболисти, че загуби така първия мач... Но в случая този бойкот към кого точно ще е? Аз точно това не мога да разбера...
Ако е към футболистите, добре, но замислете се какво стана в Етрополе. Нормално е след такава загуба да има недоволство от публиката и то да бъде изразено. Но поне според мен беше прекалено играчите ни да бъдат наричани
курви,
продажници и какво ли не още. Точно в този мач не мисля, че го заслужаваха, особено след всичко, което им се струпа на главите цяла зима.