stivan_fan написа:
getsov написа:
Разбрах, че във вторник в 18:00 часа събират футболистите на стадиона. Не знам какво ще се случва там, но след това ги разпускат, каквото и да означава това. След този сезон не знам кой ще иска да остане в Спартак.
Разпускат футболистите не значи закриване на клуба, надявам се. Сега всички отбори излизат във почивка, така че това е нормално. Колкото до това кой ще иска да остане е без значение за мен, аз съм привърженик на Спартак, а не на определени футболисти от Спартак. Предполагам, че в Свищов, Селановци и Червен бряг ще посрещнат с отворени обятия напускащите. Все пак е добре за отбора да останат играчи като Антонов, Раденцов, Любчо Иванов, Панов, Рудашки и Киров.
Да, разбира се, че разпускане не означава закриване, но при определени обстоятелства това разпускане може да е лошо за нас. Миналия сезон разпуснаха футболистите и се бавеха дълго с предложенията за договори и Наско Атанасов например избра съвсем логично да отиде в Етър. Тогава си изтървахме един от най-добрите играчи. Сега се притеснявам, че дори да има пари, този сезон може да се получи същото, но в много по-сериозни мащаби. В "Б" група ще играят доста отбори от региона - Ботев (Враца), Монтана, Академик (Свищов), а може би и Дунав. Точно най-добрите ни играчи първи ще си намерят отбори. Вече се чува, че се оглеждат за Иво Иванов например.