SPSS написа:
Искам да споделя две важни според мен неща:
1. Знамето "ВИНАГИ ВЕРНИ" е правено с ръчен труд, отне доста време на няколко човека, които вложиха цялата си любов към СПАРТАК в него. До колкото разбрах не е вадено на много мачове... Това аз не разбирам. Това е неуважение към труда на хората, които са участвали в направата му. Аз лично леко се разочаровах от това нещо, след като разбрах ентусиазмът ми за действие спадна. Това ми се случва за първи път. ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ да не ме разочаровате много повече, защото съм отделил не малко от живота си в името на АГИТКАТА НА СПАРТАК. Не се имам за никъв, та аз дори не ходя на всички мачове... Но ми убива хъса това...
Приятелю! Това знаме беше част от хореографията за мача с ЦСКА миналата година. Всички оценяваме труда, който положихте за да бъде направено. Същото това знаме изгоря на много места от факлите, които бяха запалени. Освен това проблем е, че то е с 1м по-дълго от самата ограда и просто няма къде да се закачи.
Сега предстои направа на нови знамена, които пак до голяма степен ще бъдат направени благодарение на теб и това също е оценено!
Сигурно ще приберем и старите, които доста дълго вече използвахме, но няма начин

Добре, дайте ми го на мене, аз ще го нося на всеки мач, на който ще присъствам и със сигурност ще намеря начин да го разпъна. Освен тва в Балканстрой ще е идеално. Не сме с по 5000 лв за хореография всеки мач, та да се прави за един мач и после да се захвърли. Гецов за кво си даде хубавия плат? А и знамето беше вадено и след мача с ЦСКА...