Здравейте, Захванал съм се с нещо доста обхватно да въвеждам в програма всички мачове от началото на А група, но разбира се имам проблеми не с един и два отбора. Същото важи и за Спартак Плевен. В момента съм на сезон 1964-65 и имам доста имена на футболисти за които нямам доста информация, като първо име на играча, рождена дата/или поне година на раждане, пост на който играе. Ясно ми е, че няма как да се събере всичко това, но който каквото има ще е от полза. Ще имам нужда впоследствие за помощ и за други сезони. Тук сега помествам един списък с играчи за които, ако някой даде каквато и да информация ще е безценна:
До 20-ия кръг 1964-65 П.Димитров - защитник, абсолютен титуляр в дадения сезон Г.Лазаров - нападател/атакуващ халф Н.Стоянов - вратар, титуляр до средата на сезона П.Костов - офанзивен футболист, играе на моменти, с 3 гола Нанчев - защитник/дефанзивен, титуляр в повечето мачове Новачев - нападател/атакуващ халф, титуляр в началото на сезона, след което се губи В.Попов - нападател, налага се през втората половина на сезона Тодоров - вратар, пази по-скоро през втората част на сезона Киров - дефанзивен, играе през втория полусезон А.Колев - играе в 4-5 мача в началото Томов - появява се през втория полусезон Вълчев, Иванов, Ковачев, А. Минков и Михайлов - с по един мач.
Разбира се има още няколко имена, за които имам някакво инфо: Али Ахмедов, Стоян Здравков, Здравко Ченков, Сашо Върбанов, Петър Боянов, Емил Съботинов и Искър Петров. И това е!
Благодаря предварително!!!
|