www.spartak-pleven.bg
http://spartak-pleven.bg/forums/

Бъдещето на Спартак!
http://spartak-pleven.bg/forums/viewtopic.php?f=17&t=993
Страница 1 от 3

Автор:  Ultra Spartak [ 27 Май 2017, 19:25 ]
Заглавие:  Бъдещето на Спартак!

След малоумното ни изпадане за което сме си виновни сами е време за равносметка,какво ни чака от тук нататък!Аз лично смятам,че не трябваше да чакаме последния кръг и то да разчитаме на други отбори да ни спасявят.Напълно заслужено си отиваме отново при аматьорите.Трагичен отбор,игра,селекция,ръководство и организация.

Автор:  stivan_fan [ 27 Май 2017, 19:52 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

Във форума на Дунав са по трогнати от изпадането ни, отколкото тук :?
Бъдещето на Спартак, ако въобще има такова с това политическо финансиране, при което ние сме аут е свързано с радикални промени в организационно и кадрово отношение. Катарзиса е необходимо условие за промяна, но не е достатъчно.

Автор:  werder1899 [ 27 Май 2017, 20:19 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

stivan_fan написа:
Във форума на Дунав са по трогнати от изпадането ни, отколкото тук :?
Бъдещето на Спартак, ако въобще има такова с това политическо финансиране, при което ние сме аут е свързано с радикални промени в организационно и кадрово отношение. Катарзиса е необходимо условие за промяна, но не е достатъчно.


Няма смисъл агонията да продължава с тия хора! Очевидно не стават и не са за тая работа! Да се хващат всичките заедно с кюлджи и кмета и да се метнат от по-високо.....такъв срам и позор за пореден път под вещото ръководство на сините боклуци и не виждам как ще се съвземем след това нещо.....Аз лично съм много объркан и се чудя има ли смисъл да се прави футбол в този град изобщо.....толкова злоба и псувни и плюене по Спартак чух през тоя сезон и то от плевенчани и уж хора обичащи отбора, че се чудя дали днес не празнуват тия хора за изпадането ни......писах го и преди-от цялата работа около отбора и клуба си личи,че всичко се прави насила и без желание....без грам желание.....всичко е на въпреки и никаква помощ от никъде.....е има ли полза от такъв отбор и клуб.....и самите хора в клуба имам чувството, че не искат да го има Спартак.....не знам......положението ни е трагедия като се почне от база и се стигне до организация и финансиране......не виждам изход....

Автор:  getsov [ 27 Май 2017, 22:36 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

И други клубове са преживявали нашите драми, ще се справим и ние. Но с това неадекватно управление и явно силна опозиция в Плевен, нищо няма да стане!

Автор:  getsov [ 28 Май 2017, 12:33 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

Мисля си днес, че и да бяхме останали, поне половината основни играчи щяха да си тръгнат. А заедно с тях и всички резерви. И пак наново щяхме да събираме нов отбор, да го обиграваме тепърва и да почваме сезона неподготвини. Просто при Спартак не се получи надграждане няколко последователни сезона и това допринесе много за провала.

Сега в т. нар. Трета лига ще можем по-спокойно да направим състав, в който да се върнат и някои местни перспективни футболисти, за да се върним към традициите да не розчитоме само на външни кадри. Дано дойдат и нужните организационни промени и отново да сме във възходяща линия. Дунав и Етър са примери как с добрата инерция от "В" група може да се стигне и до елита, а и в него да се постигат успехи.

Автор:  SPFC1919 [ 28 Май 2017, 13:49 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

Дунав и Етър са примери които ние и на 10 % не можем да стигнем.

Автор:  getsov [ 28 Май 2017, 15:54 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

Дунав си надграждаха състава няколко години, имат добра организация и нужните финанси, за да стигнат до доброто им класиране в елита в момента. Локо (ГО) обаче не успяха да влязат в "А" веднага и на втората година вече им липсваше инерцията. Замислете се, че при нас постоянните промени ни спъваха цял сезон и логичното се случи.

Автор:  ggv [ 28 Май 2017, 19:21 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

Закривай тоя сайт и да се приключва с умрелия за пореден път плевенски футбол - няма смисъл повече какво да се коментира! Всичко е казано отдавна. Ние верните привърженици милеем и ни боли много повече от тези които управляват клуба и зависят от тях нещата - община, спонсор... ! Това не е нормално - няма друг такъв шибан град в България като нашия, да не си обичат отбора и да вървят срещу него и да желаят изпадането. Какво да коментираме повече. Пълна незаинтересованост и безхаберие на всички нива! Не се вижда светлина в тунела - всичко е тотално забатачено и оставено на самотек. Жалко, наистина много жалко - отбор със 100 годишна славна история наистина не заслужава тая съдба. Вместо да се подготвяме догодина за юбилея сега ние ще играем отново дербита с Малчика, Славяново и Червен Бряг - срам, пълен срам и унижение!

Автор:  stivan_fan [ 28 Май 2017, 20:02 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

@ggv като цяло си прав, но този път плевенския футбол не умря, а се самоуби...Срамът е голям, но винаги може да стане и по-зле като например в Шумен, който е единствения областен град без футболен отбор дори и в селската им група. Единственото положително в цялата драма с любимия ни отбор, е че ще се отървем от няколкото наемника, които цяла пролет бойкотираха анонимното треньорче, а последния мач в Разград го "изиграха" симулативно, очевидно стимулирани от трети отбор.
Навсякъде във интернет пространството се плюе по Динов, но без да го познавам лично мисля, че той има най-малка вина за случилото се. За да започнат радикални промени, трябват и радикални действия т.е:
Да се отранят от клуба на всички нива моментално всички паразити, които живеят вегитирайки върху Спартак. За щастие легендата Гетов от месец-два е на хранилка в Литекс(Луковит) и едва ли ще прояви интерес да се възползва отново(тук да ме извинят двамата съфорумника, които са сложили лика му в профилите си). Задължително е и веднага да се махне Кюлджийски от ръководството на клуба. И на последно място, но не и по важност, да се назначи спортно-технически Директор, който да ръководи реално отбора.

Автор:  getsov [ 28 Май 2017, 21:11 ]
Заглавие:  Re: Бъдещето на Спартак!

И преди съм го казвал - за мен Динов е авантюрист, който си вярва твърде много, но и твърде много се доверява на хора, които не вършат работа. Именно заради такива ръководители, треньори и футболисти затънахме и изпаднахме.

Не мисля, че драмата за нас е толкова голяма. Реално Спартак не губи отбор, защото такъв нямахме. Дъното откъм подкрепа отдавта беше достигнато... Сякаш просто си губим професионалния статут, който не беше защитен с нищо като организация и спортни резултати.

Така че тази "В" група ще ни дойде добре, но само, ако се поправят пропуските. Прословутата 100-годишнина все още можем да я посрещнем като водачи във Втора лига, но за целта трабва да се стягаме всички, за да се завърнем в нея още след края на предстоящия сезон.

Страница 1 от 3 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/