stivan_fan написа:
Във форума на Дунав са по трогнати от изпадането ни, отколкото тук
Бъдещето на Спартак, ако въобще има такова с това политическо финансиране, при което ние сме аут е свързано с радикални промени в организационно и кадрово отношение. Катарзиса е необходимо условие за промяна, но не е достатъчно.
Няма смисъл агонията да продължава с тия хора! Очевидно не стават и не са за тая работа! Да се хващат всичките заедно с кюлджи и кмета и да се метнат от по-високо.....такъв срам и позор за пореден път под вещото ръководство на сините боклуци и не виждам как ще се съвземем след това нещо.....Аз лично съм много объркан и се чудя има ли смисъл да се прави футбол в този град изобщо.....толкова злоба и псувни и плюене по Спартак чух през тоя сезон и то от плевенчани и уж хора обичащи отбора, че се чудя дали днес не празнуват тия хора за изпадането ни......писах го и преди-от цялата работа около отбора и клуба си личи,че всичко се прави насила и без желание....без грам желание.....всичко е на въпреки и никаква помощ от никъде.....е има ли полза от такъв отбор и клуб.....и самите хора в клуба имам чувството, че не искат да го има Спартак.....не знам......положението ни е трагедия като се почне от база и се стигне до организация и финансиране......не виждам изход....