stivan_fan написа:
След най-много молове на глава от населението, ще се прочуем и с най-много футболни клубове

Ето ги младежите от ръководството на новия клуб. Аз лично не познавам нито един, но това не ми звучи сериозно.
Щели да разчитат на финансиране от Общината

, а тръгнали към професионалния футбол. Абе аланкоолу, тя тази Община да не е мандра, та да издържа два клуба. Като нямат достатъчно финанси за това което афишират, защо не вземат да си играят с нещо друго

Напълно съм съгласен, като създават собствен клуб, трябва да са готови да си го финансират, освен ако нямат връзки с общината и са поредните, които се надяват да цуцкат от държавната цицка. Като са толкова много бизнесмени да се включат да подпомогнат отбора на града, който в момента се опитва да се възроди. Видяхме преди години като имахме два професионални отбора, в града до къде стигнахме! Все пак евала правя на всеки, който е готов да си дава парите за спорт и наистина се надявам да има повече сериозно хора, защото имаме отбори, които се нуждаят от помощ в момента като баскетболния и футболния.