getsov написа:
Иван Динов бил поел ангажимент само за издръжката на мъжкия отбор...
Цитат:
Иван Динов: Спартак (Плевен) ще атакува първото място в "Б" група през следващия сезон22 декември 2015 | 13:19........................................
Какви ще са целите пред мъжкият тим?
- Отборът в момента е на 10-то място в класирането, а това е позиция в непосредствена близост до изпадащите. Като добавим и настоящата ситуация в клуба целта до края на сезона е ясна – оставане в "Б" група и обиграване на състава за следващото първенство. Както казах обаче параметрите в договора, който ще подпиша като спонсор ще са съвместими с целите. А основната е през сезон 2016-2017 Спартак (Плевен) да атакува първото място в "Б" група за да се изкачи в "А" група. Трябва да я изпълним без значение кои ще са съперниците ни.
Паралелно освен с мъжкият състав ще се работи сериозно и в детско-юношеската школа..
.................................
http://www.sportal.bg/news.php?news=581957 Кое ли от следните неща е по-вярно:
а) Приказката за лъжливото овчарче
б) Не ме слушай какво говоря, а виж какво правя!
в) Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря.
г) Ако ти каже "Добър ден", обърни се и погледни къде се намира слънцето.
д) Всичко гореизброено.
е) Всичко гореизброено плюс още подобни твърдения
Днес 7 годишните имат смартфони, плейстейшъни, нинтендо, лаптопи, айпади… На тази възраст аз имах книжки за оцветяване, гуменки, прашка, тръба за фунийки, лагерна количка, хавайско копие от пръчка и вилица, но имах въображение и детство…